Be!eef: Lust op leeftijd


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: Jaarbeurs

  • Utrecht

De  50-plusbeurs viert haar dertigjarig jubileum met een vernieuwde naam (Be!eef) en een frisse beleving vol entertainment, gezelligheid en inspiratie. Kom op 10, 11, 12 ,13 en/of 14 september ook naar de Jaarbeurs in Utrecht!

Laat je inspireren, leer iets nieuws en ontdek het brede aanbod aan interactieve workshops, creatieve sessies en informatieve lezingen. Zo zal prof. dr. David van Bodegom je verleiden tot een gezonde leefstijl, gaat Sonja Wendel in op uw leefomgeving onder de noemer ‘De toekomst begint nu’, krijgt u van dr. Josanne Huijg tips aangereikt die u geluk kunnen vergroten en zullen dr. Elen Bendien en Jana Kersies op het vitaliteitsplein de presentatie ‘Lust op leeftijd’ verzorgen. Geniet verder van optredens van iconen zoals Karin Bloemen, George Baker en Edsilia Rombley, en laat je verrassen door de verhalen van Humberto Tan en Marianne Timmer, en een exclusief interview met een gouden olympiër.

Vrijdag 13 september staat van 14.20 tot 14.50 uur in het teken van lust op leeftijd, onder begeleiding van Elena Bendien en Jana Kersies. Vergroot je kennis over seksualiteit en intimiteit op latere leeftijd. Laten we het gangbare taboe over dit onderwerp doorbreken. Levenservaring en levensloop vormen vaak de opvattingen over seksualiteit en intimiteit. In dit college komen vragen aan bod als ‘Speelt seksualiteit op latere leeftijd een rol?’, ‘Behoort het experimenteren met je intieme relaties en diverse vormen van seksueel genot tot het goed ouder worden?’, ‘Wat voor kennis missen we over seksualiteit en intimiteit op latere leeftijd?’ en ‘Waarom praten we zo weinig over onze behoeften en over diverse vormen van seksuele zelfexpressie en bevrijding?’

Bekijk het volledige programma op beleefevent.nl! Wil je een of meerdere dagen het event in de Jaarbeurs in Utrecht beleven? Laat het ons weten. Je krijgt dan een code waarmee je je gratis kunt registreren! Wees er snel bij, want op=op.