“De bloemkool smaakt niet meer zo als vroeger” is een gebezigde uitspraak van mensen op hoge leeftijd. Is daadwerkelijk de smaak van de bloemkool in de loop der jaren anders geworden of is er een andere oorzaak? Uit onderzoek blijkt dat de smaakgevoeligheid afneemt met het ouder worden. Hoe komt dat en is er ook iets aan te doen?
Op deze vragen hopen we een antwoord te krijgen tijdens een interessante lezing die wordt verzorgd door Marieke van der Waal. Zij is voedingskundige en directeur van Leyden Academy on Vitality and Ageing.
Stichting Radius biedt u deze lezing aan vanwege ‘’De Week Van De Smaak’’ die van 28 september t/m 6 oktober wordt gehouden.
Aanmelden is gewenst maar niet noodzakelijk
Tijd: 14.00- 15.30 uur
Kosten: € 3 (voor koffie en thee)
Plaats: Dienstencentrum Merenwijk, Rosmolen 28 in de Merenwijk in Leiden, tel: 071-7074200